ЗИМА 2023 / 2024 – КОПАОНИК
VICEROY 5*
www.viceroyhotelsandresorts.com

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.10.2023 20% ПОПУСТ за период на престој 10.12-20.04.2024

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

Тип на сместување

Лица бр.

01.12-28.12.2023

28.12-08.01.2024

08.1-25.02.2024

25.02-31.03.2024

 

Без Балкон

Со Балкон

Без Балкон

Со Балкон

Без Балкон

Со Балкон

Без Балкон

Со Балкон

NEST ROOM

2

За проверка на цена исклучиво во агенција!

 

Поради секојдневни измени неопходно е да се провери цената пред да се направи резервација!

 

KING ROOM

2

DOUBLE QUEEN

2/4

KOPAONIK SUITE

2/4

KARAMAN SUITE

2/4

Минимум престој

3

5

3

3

Дополнителни услуги:   Хотелска гаража 20€ по возило на ден

Забелешка:  Хотелот располага со соби за лица со инвалидитет

Политика за откажување:
До 31 дена пред Chek In откажување без пенали
Од 30-0 дена пред Chek In 100% пенали
Доколку гостинот го напушти хотелот пред закажаниот термин на заминување, хотелот ги задржува средствата за неискористениот дел.

НАПОМЕНА:
- Попустот за рана уплата не важи за следните периоди:

29.12-02.01.2024 NEW YEAR

15.02-18.02.2024 ДРЖАВЕН ПРАЗНИК НА Р.СРБИЈА

03.03-06.03.2024 БИЗНИС ФОРУМ НА ЕУ